La UD Cirera i l'AD La Llàntia guanyen per fi al seu camp

Tots dos equips han guanyat el seu primer partit al quart intent

Al quart intent, després de dues derrotes i un empat, la UD Cirera va aconseguir guanyar al seu camp, aconseguint tres punts que li serveixen per allunyar-se una mica de la zona de descens. I a més ho va fer de forma folgada, fent una bona exhibició davant el cuer de la categoria, el Martinenc B, que va resistir bé a la primera part, però que poc va tenir a fer davant l'allau de joc de l'equip groc a la segona part.

A la primera part el domini ja era local, però els nervis i la tensió per la importància del partit impedien arribar amb claredat, i els gols no van arribar fins a la segona part. Però quan Carlos Gómez va obrir la llauna ja van anar caient arribant a un final ben tranquil davant d'un equip entregat.

UD CIRERA - MARTINENC B 5-0

UD CIRERA: Toni, Albertito (David 79'), Deivid, Rubio, Augusto, Pau (Othman 70'), Carlos Gómez, Isaac, Joel (Peque 64'), Gascó i Carlos Gonzàlez (Ibu 64') .
GOLS: 52' CARLOS GÓMEZ (1-0), 63' DEIVID (2-0), 73' RUBIO (3-0); 78' AUGUSTO (4-0); 90' PEQUE (5-0).

A la quarta per fi va arribar també la primera victòria de l'AD La Llàntia al seu camp. El diumenge va guanyar davant d'un equip de la zona alta de la taula però que va venir amb força baixes, cosa que no desmereix la victòria local, ja que aquesta va arribar després de jugar més d'una hora en inferioritat per expulsió d'Oumar abans de la mitja hora de joc.

Es va avançar l'equip llantienc amb un gol d'Israel, però l'equip visitant va empatar abans del descans. Ja a la segona part, l'equip local va defensar ordenadament en inferioritat i Ibu, que feia poc que havia entrat en joc, va aprofitar una de les poques ocasions clares per marcar el que seria el gol del triomf.

AD LA LLÀNTIA - FUNDACIÓ HERMES 2-1

AD LA LLÀNTIA: Dani, Uri, Juanjo, Artero, Sergio Cobo (Vela 89'), Israel (Javi 82'), Pereira (Ibu 63'), Oumar, Diallo, Sergio López i Toni (Francis 81').
GOLS: 22' ISRAEL (-0); 33' Garrido (1-1); 70' IBU (2-1).