Dos golassos d'Aitor no són suficients per guanyar el derbi

El Vilassar de Mar ha empatat a la darrera jugada del partit després que el Mataró li hagués remuntat el seu gol inicial

Dos golassos d'Aitor Gonzàlez de falta directa no han estat suficients per guanyar el derbi maresmenc de la 1a Catalana que avui a la tarda ha enfrontat el CE Mataró i el Vilassar de Mar, ja que l'equip vilassarenc ha igualat, en la darrera jugada del matx, a la sortida d'un córner, després que l'equip groc-i-negre li hagués remuntat el seu gol inicial.

Una vegada més, i ja en van quatre, l'equip de Polo ha vist com l'equip rival se li avançava ben aviat i li complicava molt el partit. Ha estat als sis minuts que en una pilota centrada des de l'esquerra l'ha pentitat el davanter centre i Soufiane al segon pal ha rematat de cap a plaer, amb la defensa local força descol·locada.
A partir d'aquí s'ha vist un partit força igualat, amb poques ocasions de gol, ja que les defenses es mostraven segures controlant bé les davanteres rivals, sempre inferiors numèricament. L'única oportunitat clara de gol que hi ha hagut abans del descans ha estat de part visitant quan el veterà Alberto Manga, ex-jugador groc-i-negre ja fa 13 temporades quan el Mataró estava a 2a B, ha enviat una vaselina per sobre de Pol que ha salvat Hèctor Urbano sobre la ratlla quan ja es cantava un gol, que possiblement hauria decidit el matx.

A la represa el Mataró s'ha mostrat més sòlid en el centre del camp, amb la presència de Fiti, i en cap moment s'ha vist inferior a l'equip de Moya (també ex-entrenador del Mataró fa 10 anys) que la temporada passada jugava a 3a Divisió i que és un dels candidats a pujar-hi altra vegada, i ha donat la volta al marcador. Abans del quart d'hora de joc ha empatat en un magistral llançament de falta des de 30 metres d'Aitor Gonzàlez que ha ficat per tot l'escaire fent inútil l'estirada del porter mataroní Imanol Castilla, també ex-jugador groc-i-negre, i una mica després de la mitja hora, quan el Mataró ja s'anava acostant amb més perill, Aitor Gonzàlez ha tornat a treure la seva magistral cama esquerra per marcar un altre cop de falta directa, aquesta molt a prop de la frontal i enviant la pilota com un obús a l'altre escaire de la porteria.

CE Mataró 2-2 Vilassar de Mar

Amb el 2-1 el Vilassar de Mar ha avançat línies, però la defensa local anava controlant bé la situació. Quan faltaven tres minuts per al final el Mataró ha marcat a la sortida d'un córner, però l'àrbitre l'ha anul·lat per falta prèvia, i el que són les coses en un córner a l'altre costat quan el temps afegit ja s'acabava i enmig d'un gran embolic, l'equip vilassarenc ha aconseguit marcar i en aquest cas el gol sí que ha pujat al marcador, significant un empat que podríem dir que tampoc és injust del tot, ja que el matx ha estat força igualat, però que ha fet mal pel moment en què s'ha produït.