El CE Mataró perd en el seu retorn a 1a Catalana

La sort no l'ha acompanyat en el primer partit a La Jonquera

El CE Mataró ha debutat avui a la tarda a la 1a Catalana al terreny de joc de La Jonquera, però no ha tingut massa sort i, tot i lluitar de valent, ha vist com l'equip gironí s'emportava els tres punts en guanyar per 2-1. La setmana vinent a casa davant un altre històric com és el Manresa, que també ha començat perdent, es buscaran els primers punts.

Ja se sabia que no seria fàcil el debut en el camp d'un equip força consolidat a la 1a Catalana com és La Jonquera. L'equip de José Maria Polo ha iniciat el partit amb empenta, però sense sort, ja que Rodri ha estavellat una pilota al pal i poc després l'equip local s'ha avançat al marcador aprofitant una errada defensiva dels jugadors groc i negres.

Gol Cristian La Jonquera

A partir d'allà els locals han tingut diverses oportunitats, però el Mataró ha aconseguit capejar el temporal i al descans s'ha arribat amb aquest 1-0, però als dos minuts de la segona part s'ha rebut el segon gol i tot s'ha complicat molt.

Tot i això el Mataró no s'ha rendit, ho ha intentat, els canvis han donat més profunditat i en el tram final l'equip groc-i-negre ha buscat el gol, ha tingut dues bones ocasions fins que ha aconseguit marcar quan Cristian ha aprofitat un refús després d'una falta xutada per Aitor, però ja no hi ha hagut temps per a més. Vaja, que s'ha perdut, però donant una bona imatge.

LA JONQUERA - CE MATARÓ EF 2-1

CE MATARÓ: Joel, Willy, Isma, Abel, Antonio, Parri (Izar 77'), Fiti (Sergi Sànchez 77'), Sergio Urbano (Ousman 70'), Javi Bustos (Cristian 60'), Rodri (Baba 70'), Aitor Gonzàlez.
GOLS: 11' Carlos López (1-0); 47' Compte (2-0); 87' CRISTIAN (2-1).