El CE Mataró tanca la seva triomfal lliga guanyant a Sant Pol

L'equip groc-i-negre arriba a la vintena jornada d'imbatibilitat consecutiva

El CE Mataró ha tancat avui la seva triomfal lliga de 2a Catalana, en que ha acabat campió assolint l'ascens a 1a Catalana, i ho ha fet amb una victòria al camp del Sant Pol per 1-3, amb la qual arriba als vint partits consecutius sense perdre, en la que és la millor ratxa en la història del club groc-i-negre.
L'equip de Jose M. Polo només ha perdut dos partits en tot el campionat, un a casa i un a fora, tots dos per 0-3, tots dos a la primera volta, n'ha empatat vuit (5 a casa i 3 a fora) i n'ha guanyat 24 (11 a casa i 13 a fora). Cal destacar l'impressionant balanç a camp contrari, tancat amb aquest últim triomf a Sant Pol.

Avui Willy ha obert el marcador molt aviat, després Aitor ha fet el segon, arribant-se al descans amb 0-2. A la represa el Sant Pol ha reaccionat amb gol de Mollfulleda, però de seguida Baba ha fet el darrer gol de la temporada tallant les intencions de remuntada local.

SANT POL - CE MATARÓ 1-3

CE MATARÓ: Joel, Lluís, Koke (Antonio Pérez 60'), Urbano, Willy, Parri (Sergi Sànchez 65'), Fiti, Baba, Marc Aranyó (Dídac Bancells 60'), Landi i Aitor.
GOLS: 2' WILLY (0-1); 22' AITOR (0-2); 61' Mollfulleda (1-2); 67' BABA (1-3).

Futbol Mataró-atletic sant pol