El CE Mataró allarga la seva ratxa

Amb el triomf al camp de la Catalana ja arriba als 18 partits seguits sense perdre

El CE Mataró, que com tothom sap ja té el títol de 2a Catalana i l'ascens a 1a Catalana a la butxaca, ha guanyat a Sant Adrià del Besós al camp de la Catalana, i continua mantenint la seva ratxa d'imbatibilitat que amb aquesta jornada s'allarga ja fins a 18.

El partit d'avui ha començat bé amb el capità Landi marcant als vint minuts, però a partir d'aquí l'equip s'ha relaxat una mica i l'equip adrianenc, que ja ha baixat de categoria, ha tret el seu punt d'honor i ha capgirat de forma espectacular el marcador fins al 3-1 als vint minuts de la segona part, mentre l'equip groc-i-negre s'estava acomodant als canvis que s'havien fet al descans i als primers minuts de la segona part. Això ha obligat l'equip groc-i-negre a treure el seu caràcter guanyador per remuntar i obtenir la victòria amb tres gols marcats per Isma i Uri (2). D'aquesta manera l'Uri Martínez arriba ja a 22 gols aquesta temporada consolidant-se com el màxim golejador del grup.

CATALANA - CE MATARÓ 3-4

CE MATARÓ: Joel, Lluís (Koke 46'), Pintor, Isma, Willy, Parri (Uri Martínez 53'), Sergi Sànchez, Baba (Cristian 73'), Dídac, Landi (Javi Bustos 53') i Aitor.
GOLS: 20' LANDI (0-1); 26' Gorfinkel (1-1), 55' Santiago (2-1); 65' Santiago (3-1); 75' URI (3-2); 76' ISMA (3-3); 83' URI (3-4).