El CE Mataró guanya i pot ser campió el diumenge vinent

Un gol d'Aitor en temps afegit ha donat un triomf molt important

El CE Mataró ha guanyat el Sarrià amb un solitari gol d'Aitor Gonzàlez en el temps afegit i d'aquesta manera podria ser campió, i assolir l'ascens a 1a Catalana, si la setmana vinent guanya al camp del Dinàmic Batlló, ja que amb el triomf conserva els 12 punts d'avantatge a falta de 15 per jugar.

Mataró

El CE Mataró afrontava el partit sabent que els seus dos més directes perseguidors, Ripollet i Premià de Mar, havien guanyat, i al davant s'ha trobat un Sarrià, que tot i estar a la zona de descens, venia de guanyar per 2-0 el Cirera, i durant el primer quart d'hora ha dominat completament la situació. A poc a poc el Mataró ha agafat el control però l'equip barceloní, si feia falta amb duresa, aconseguia frenar el joc de l'equip local, que només ha tingut una ocasió clara, ja cap al final de la primera part, quan Sergi Sànchez ha rematat una falta llançada per Aitor, però que ha aturat bé el porter visitant.

Aitor

A la represa l'equip groc-i-negre ha començat amb més força i una bona centrada d'Uri l'ha rematat fora per poc Aitor en posició immillorable. L'equip visitant anava esgotant les seves energies i el Mataró dominava sense que el Sarrià arribés a l'àrea en tota la segona part, fent que Pol fos un espectador més del partit.

Però els minuts passaven i no arribava l'esperat gol. Una centrada de Dídac quan només faltava un minut pel temps reglamentari l'ha rematat de cap Marc Aranyó fora per molt poc, també en posició magnífica.

Però quan ja passaven tres minuts dels noranta, l'esperit lluitador, perseverant i guanyador de l'equip local ha trobat premi. Willy ha lluitat una pilota a la banda esquerra, tot i rebre falta l'ha cedit a Baba, aquest també ha rebut falta però ha profunditzat i ha assistit Aitor perquè aquest, d'un xut sec, amb la seva màgica cama esquerra, creués la pilota a la base del pal sense que el porter pogués fer res.
L'eufòria s'ha desfermat entre jugadors, tècnics i aficionats, ja que l'equip de José M. Polo pot ser campió diumenge vinent, si guanya al camp de l'Energia a la Zona Franca davant el cuer de la 2a Catalana.

CE MATARÓ - CP SARRIÀ 1-0

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís, Albert Pintor (Hèctor Urbano 64'), Isma Aguilar, Willy, Fiti, Sergi Sànchez (Baba 77'), Dídac, Javi Bustos (Marc Aranyó 64'), Uri (Marc Ariño 77'), Aitor Gonzàlez.
GOL: 90+3' AITOR GONZÀLEZ (1-0).