El CE Mataró continua amb pas ferm

L'equip groc-i-negre ha guanyat 11 dels 13 últims partits i comanda la classificació de 2a Catalana amb clar avantatge

El CE Mataró ha guanyat a Barcelona al camp de l'Equipo Ja, on la temporada passada havia perdut per 3-2, davant d'un equip que a la primera volta va treure un empat del Municipal del Centenari.

Avui l'equip groc-i-negre, que continua patint moltes baixes i només tenia tres jugadors a la banqueta (un d'ells Landi que ja té l'alta mèdica), ha jugat amb molta serietat, sense pensar que el partit podia ser fàcil, demostrant una gran eficàcia en defensa, controlant bé el partit, i aprofitant bé les seves ocasions en atac.
El primer gol va ser de Marc Aranyó una mica abans de la mitja hora de la primera part rematant una falta lateral picada per Aitor González. A la represa els locals es van quedar amb deu homes ben aviat, però es van llançar en busca de l'empat i llavors va arribar la sentència en el tram final quan Aitor Gonzàlez va culminar una bona passada de Dídac en una jugada de contraatac.

Dídac

D'aquesta manera l'equip de JM Polo porta 11 victòries en els 13 darrers partits, havent sumat 34 punts dels 39 possibles i manté els 10 punts d'avantatge sobre el segon classificat.

EQUIPO JA  - CE MATARÓ 0-2

CE MATARÓ: Joel Garzón, Lluís, Sergi Sànchez, Isma, Willy, Parri, Fiti, Baba, Dídac Bancells, Marc Aranyó i Aitor Gonzàlez.
GOLS: 25' MARC ARANYÓ (0-1); 82' AITOR GONZÀLEZ (0-2).