El CE Mataró guanya i ja té deu punts d'avantatge

Aitor Gonzàlez ha tornat a ser decisiu per derrotar un rival molt fort

El CE Mataró ha superat un rival molt fort com és el Ripollet, situat a la zona alta de la taula i que venia de clavar-li sis gols al Cirera, i d'aquesta manera es consolida com a líder i a més, aprofitant la resta de resultats de la jornada, augmenta el seu avantatge sobre el segon classificat a 10 punts.

Ja s'esperava un partit difícil i ho ha estat i molt. A la primera part l'equip groc-i-negre, que presentava un equip sense cap punta nat, ha controlat molt bé la situació i el Ripollet, tot i la seva qualitat, no ha arribat a crear perill davant la porta de Joel. El Mataró només n'havia creat una en què Willy, després d'una bona cessió de Víctor de cap, no ha pogut connectar bé en una posició immillorable, però quan faltaven cinc minuts per al descans una bona combinació ha permès a Lluís penetrar dins l'àrea on ha estat travat per un defensa. L'àrbitre ha assenyalat penal i Aitor Gonzàlez l'ha transformat en el primer gol.

ripollet-mataro

A la represa el joc s'ha començat a trencar una mica més i el Ripollet s'acostava amb perill i Gascón, el seu golejador ha posat a prova dues vegades a Joel que ha resolt amb seguretat. El domini era visitant i el Mataró buscava sortir al contraatac i en un d'ells ha arribat el segon gol. Aitor l'ha conduït magistralment, ha obert cap a Víctor, que en posició d'extrem esquerre ha enviat una centrada al segon pal, on el mateix Aitor ha rematat de cap col·locant la pilota lluny de l'abast del porter visitant. Un gol magnífic que semblava propiciar un final tranquil... però res més lluny de la realitat.

ripollet-mataro

A poc a poc l'equip local ha perdut el control del partit. El tècnic local només ha fet un canvi i els jugadors han anat acusant l'esforç i el seu rival s'ha crescut i sobretot després de reduir distàncies en una rematada de cap a la sortida d'una falta. El Ripollet ha rebut dues targetes vermelles per acumulació, però tot i això cada vegada atacava més crescut en el seu orgull, que n'ha demostrat tenir molt. En el tram final el Mataró hauria pogut sentenciar en algun contraatac però no hi ha hagut encert i el Ripollet ha creat molt de perill en pilotes penjades i en una d'elles Aitor ha hagut de salvar una pilota sota pals, i el Mataró ha pogut mantenir els tres punts.

ripollet-mataro

CE MATARÓ - RIPOLLET 2-1

CE MATARÓ: Joel, Lluís, Hèctor Urbano, Isma, Willy, Sergi Sànchez, Fiti, Baba (Uri Martínez 76'), Dídac Bancells, Víctor Hernàndez i Aitor Gonzàlez.
GOLS: 40' AITOR de p.(1-0); 66' AITOR (2-0); 75' Ivan Serrano (2-1).