El CE Mataró guanya en temps afegit

Un gol de Lluís ha acabat doblegant el Singuerlín i l'equip groc-i-negre manté el seu avantatge sobre el segon

El CE Mataró, líder de la 2a Catalana, ha hagut de patir de valent per acabar sumant els tres punts contra un Singuerlín que ha complicat molt les coses a l'equip local i que només ha pogut guanyar gràcies a un gol de Lluís en el temps afegit, poc després que els colomencs igualessin el gol inicial, gairebé en fred, de Cristian.
D'aquesta manera l'equip de Polo continua mantenint els set punts d'avantatge sobre el segon classificat, abans d'afrontar la part més dura del calendari que comença aquest diumenge a Badalona al camp del Llefià.

Bona primera part local
El partit d'avui ha començat bé, ja que pràcticament en la primera aproximació a l'àrea visitant Víctor ha ficat una bona pilota cap a Lluís que ha centrat perquè Cristian marqués a plaer l'1-0. A partir d'aquí el joc s'ha desenvolupat sobretot al centre del camp sense que cap dels dos equips arribés a crear clares ocasions de gol. Als 20' els visitants han reclamat un penal quan aparentment Aitor havia tret la pilota al davanter, i poc després han estat els locals els que ho han fet quan Cristian ha estat travat per darrere en aquest cas sense que el defensa toqués en absolut la pilota, però en cap dels dos casos, l'àrbitre, que deixava jugar molt, ha assenyalat res. I ja acabant el primer període Cristian en una altra pilota en profunditat ha rematat en entrar a l'àrea, però el bon porter visitant s'ha lluït amb una bona intervenció.

futbol-singuerlin

Segona part intensa i final agònic
A la represa el Singuerlín s'ha anat fent amo del centre del camp, però la defensa local controlava bé la situació fins que Mora, autor d'un "hat-trick" la setmana passada a Cirera, ha tingut una claríssima ocasió enviant la pilota fora de forma increïble. Amb la sortida de Víctor, el Mataró encara ha perdut més el control i quan, ja passada la mitja hora, l'equip s'estava reestructurant pel canvi d'Aitor al centre, el Singuerlín ha marcat el gol de l'empat en una bona internada per la banda dreta.

El partit estava força trencat i ja en el tram final el Mataró evidentment ha buscat el gol del triomf i primer Willy, després Isma en una espectacular rematada de cap que ha aturat Ibáñez l'han tingut ben a prop, però quan ja s'estava en el temps afegit, i sobretot degut a la pèrdua de temps que havien fet els visitants, una molt bona passada de Dídac cap a Lluís l'ha aprofitat el lateral mataroní per clavar un xut ras que ha superat el porter visitant, fent esclatar l'alegria entre jugadors i aficionats. Els visitants han protestat, no se sap ben bé què, i ja ni s'ha pogut treure de centre.

mataro-singuerlin

Es repeteix la història de la temporada passada
Amb el gol de Lluís en el temps afegit, que ha suposat el 2-1, s'ha repetit la història de la temporada passada en què el Mataró també havia marcat primer però a la segona part havia empatat el Singuerlín i quan passaven 4 minuts dels 90 i ja s'acabava el temps afegit, Dani Prieto en un salt acrobàtic va salvar una pilota que marxava fora i a la boca de gol Koke va fer el 2-1.

CE MATARÓ - SINGUERLÍN 2-1

CE MATARÓ: Pol, Lluís, Hèctor Urbano, Isma, Aitor, Parri, Fiti, Víctor Hernàndez (Uri 60'), Baba (Willy 79'), Cristian i Marc Aranyó (Dídac 84').
GOLS: 4' CRISTIAN (1-0); 85' Damian (1-1); 90+4' LLUÍS (2-1).