El CE Mataró és campió d'hivern

Ha superat el Sant Pol amb tres gols a pilota aturada

El CE Mataró ha superat amb molta solvència el Sant Pol per 3-0, amb tres gols a pilota aturada, i d'aquesta manera, aprofitant els resultats dels perseguidors que han estat força favorables, tanca la primera volta com a campió d'hivern amb set punts d'avantatge sobre el segon classificat (tot i que aquesta diferència podria ser només de cinc punts si el Llefià guanya un partit endarrerit).

La victòria assolida avui per l'equip de Jose M. Polo és la cinquena consecutiva a camp propi i el quart en que l'equip, amb una gran seguretat defensiva, manté la seva porteria a zero, i davant un equip que fins ara només havia perdut un partit per dos gols i totes les altres derrotes havien estat per la mínima.

Futbol Mataró-atletic sant pol

El triomf s'ha forjat ben aviat, als 8 minuts de joc, amb un gol de falta directa molt tancada i llançada magistralment al pal curt per Aitor Gonzàlez. A partir d'aquell moment el Mataró ha controlat la situació davant un Sant Pol molt tancat que buscava la pilota llarga buscant la velocitat del seu punta, però ha perdut massa pilotes al centre del camp i ha costat molt crear ocasions de gol.

A la represa i també als 8 minuts ha arribat un penal comès sobre Cristian i que ha transformat també Aitor, que d'aquesta manera, tot i jugar de lateral, ja porta tres gols en dos partits.

Ja amb el Sant Pol una mica més obert, el Mataró, que ha jugat millor que a la primera part, ha disposat de més ocasions de gol, i després d'una rematada de Cristian que el portert visitant ha enviat a córner, a la sacada del mateix, i en jugada estudiada, ha marcat Baba, després que Isma pentinés cap al segon pal. Al tram final el Sant Pol ha tingut l'única ocasió del partit, però Joel s'ha lluït en un u contra u, i el resultat s'ha quedat en aquest 3-0.