Valuós empat del CE Mataró al camp de l’únic imbatut

Un gol olímpic del debutant Aitor ha avançat a l’equip de JM Polo, que ha cedit l'empat al tram final

El CE Mataró, líder de la categoria, tenia un compromís molt complicat al camp de l’Esportiu Guineueta, que es diu és l'equip més potent de la categoria, amb molts jugadors amb experiència a 3a Divisió-. Tot i les nombroses baixes ha aconseguit treure un valuós punt, en un partit molt disputat que ha acabat amb un empat que podem considerar just, i que li serveix per mantenir-se al capdavant de la classificació a l’espera dels dos pròxims partits que jugarà a camp propi.

Aitor Gonzalez - Josep Ribas

L’equip local ha sortit amb empenta i al primer minut ja ha provocat dues jugades de perill a la sortida d’una falta i d’un córner, però immediatament ha respost l’equip mataroní, que jugava de blau, i s’ha avançat amb un gol olímpic, de córner directe, marcat per debutant Aitor Gonzàlez.

Era d’esperar que l’equip barceloní respondria, i en efecte ho ha fet amb el seu joc, molt apropiat pel camp que té de reduïdes dimensions, i el perill sobre l’àrea de la porteria molt ben defensada per Joel i per una defensa atípica, deguda a les baixes, ha arribat sobretot en pilotes penjades i en embolics dintre de la mateixa, fins que ja cap al final han tingut la seva millor ocasió en un gran xut de Javi Gonzàlez, ex-jugador groc-i-negre, que s’ha estavellat al pal. Però abans l’equip de JM Polo també havia tingut una bona ocasió en una rematada en bona posició d’Uri que ha aturat el porter local, i després en una falta molt ben llançada per Aitor que també ha aturat el porter sobre la ratlla.

Carmelo-CEM futbol

A la represa la Guineueta encara ha buscat més la pilotada llarga buscant el seu referent que superava clarament en altura la petita defensa mataronina i així han anat forçant faltes i córners que portaven perill important. Però ja passat l’equador de la segona part el Mataró ha controlat millor la situació i ha tingut una molt bona ocasió a peus de Marc Aranyó que no ha sabut resoldre en l’u contra u davant el porter rival. I quan s’acabava de traspassar la mitja hora de joc a la sortida d’un córner i després d’un impressionant embolic l’equip local ha acabat empatant.

Després els locals han continuat buscant el gol de la victòria, però avui no ha passat com la temporada passada i el Mataró ha aconseguit treure un punt, davant l’únic equip que encara està imbatut, però ja que ja acumula 11 empats en 16 partits, i al qual de moment té a vuit punts de distància.

EE GUINEUETA - CE MATARÓ  1-1

CE MATARÓ: Joel, Willy, Sergi Sànchez, Isma, Aitor, Parri, Baba, Víctor Hernàndez (Albert Pintor 68’), Cristian, Uri (Ousman 78’), Marc Aranyó (Dídac Bancells 76’).
GOLS: 2’ AITOR GONZÀLEZ (0-1);  77’ Càrdenas (1-1)