Torna la Segona Catalana amb desplaçaments de CE Mataró i Cirera

Els conjunt groc i negre juga al camp de l'Olímpic de Can Fatjó de Rubí i el Cirera al cal camp de la Catalana

  • Divendres, 12 Desembre 2014 12:24

Passada Aranyó

El CE Mataró juga a Rubí al camp de l’Olímpic Can Fatjó, a les 12 del migdia, i ho fa amb l’etiqueta de líder ben penjada, ja que és el primer classificat, tot i no haver pogut finalitzar el seu darrer partit en el qual dominava per 2-0 el Dinàmic Batlló.

En cas de concloure aquest partit tal com està, l’equip groc-i-negre tindria un avantatge de 4 punts sobre el segon classificat, amb una trajectòria magnífica en els darrers partits, ja que l’equip que entrena José M. Polo ha encadenat (comptant aquest darrer) set partits sense perdre. De fet l’únic partit que ha perdut va ser a casa davant el Sant Joan de Montcada i fora de casa el Mataró ha aconseguit cinc victòries i un empat.

I juga al camp de l’equip que dirigeix Juan Moscoso, ex-entrenador del Mataró, i que va començar bé la temporada (a la quarta jornada era líder junt amb el Mataró amb 10 punts), però que després ha caigut en picat i només ha pogut empatar dos partits i n’ha perdut 7, el darrer per golejada, al camp del Cirera per 5-1. Per tant sembla una bona ocasió perquè el Mataró continuï en la seva bona línia.

Sortida perillosa del Cirera

La UD Cirera que s’ha situat en una zona molt tranquil·la de la taula, ja més a prop de dalt que no pas de baix, visita també a les 12 del migdia un camp prou propici perquè l’equip groc tregui alguna cosa positiva, tenint en compte el seu bon rendiment a camp contrari. Juga al camp de la Catalana, a Sant Adrià del Besòs, davant un equip de la zona de descens i que a casa seva només ha pogut guanyar un dels set partits que hi ha jugat.
El bon moment demostrat a casa en el darrer partit fa ser optimistes per tal que el Cirera pugui guanyar un partit que el faria pujar a la part alta.   

Jornada 14a (14 desembre)

Catalònia - PREMIA MAR
Sarrià - Canyelles
Dinàmic Batlló - Carmelo
Olímpic Can Fatjó - CE MATARÓ
Catalana - UD CIRERA
Guineueta - SJ Montcada
SANT POL - Lloreda
Singuerlín - Equipo Ja
Llefià - Ripollet

Tercera Catalana

Aquesta setmana també retorna la Tercera Catalana on juguen quatre equips mataronins. La Mataronesa, que és líder, visita el Turó la Peira, un equip que acaba de baixar de 2a Catalana, La Llàntia que és segon juga al camp del Cabrils. Mentre que Liverpool i Juventus jugaran el derbi mataroní de la jornada dissabte a les 17 hores al Camp del Camí del Mig.