El CE Mataró conserva el lideratge golejant

L'equip groc-i-negre ha guanyat per 0-4 a Sarrià amb un altre "hat-trick" d'Uri Martínez

Uri Martínez

El CE Mataró ha guanyat a Can Caralleu davant el CP Sarrià per 0-4 i d'aquesta manera conserva el lideratge de la 2a Catalana.

Ha estat un partit tranquil davant un equip de la zona baixa i en el qual el més destacat ho ha protagonitzat Uri Martínez amb el seu tercer "hat-trick" en quatre jornades, dos en els primers deu minuts i l'altre ja cap al final. L'altre gol l'ha fet Cristian als darrers minuts de la primera part.

L'equip de Jose M. Polo s'ha mostrat molt sòlid en defensa, amb la parella formada per Antonio i Pintor cada vegada més assentada al mig, i amb Isma i Willy als laterals ferms en defensa i incorporant-se bé a l'atac, el centre del camp format per Parri, Fiti i Baba ha estat altre cop molt treballador i eficaç nodrint de pilote a una davantera que continua estant efectiva i ja ha marcat 16 gols en els quatre últims partits en els quals el Mataró ha sumat quatre triomfs. O sigui, que sembla que la cosa funciona. Que duri...

CP SARRIÀ - CE MATARÓ 0-4

CE MATARÓ: Joel Garzón, Isma Aguilar (Hèctor Urbano 73'), Antonio, Pintor, Willy, Parri, Fiti (Sergi Sànchez 74'), Baba, Cristian (Jaume  Gras 77'), Uri i Marc Aranyó (Dídac Bancells 64').
GOLS: 5' URI (0-1); 9' URI (0-2); 39' CRISTIAN (0-3); 71' URI (0-4).