El CE Mataró guanya a fora i és el nou líder de 2a Catalana

Ha superat el Canyelles per 2-3 amb el segon "hat-trick" consecutiu d'Uri Martínez

El CE Mataró ha guanyat al camp del Canyelles barceloní per 2-3 i es converteix en el nou líder de la 2a Catalana gràcies a la bona combinació de resultats de la jornada.

L'equip groc-i-negre ha sortit amb força i Uri Martínez ha marcat ben aviat. L'equip local ha atacat amb més intensitat fins que ha pogut empatar a la sortida d'un córner, però ja molt a prop del descans Uri ha marcat els eu segon gol donant avantatge al seu equip novament.

A la represa, el Mataró ha jugat bé a la contra i Uri Martínez ha completat el seu segon "hat-trick" consecutiu per posar l'1-3 al marcador que ja ha permès jugar el Mataró amb tranquil·litat. Però l'expulsió discutida de Lluís per doble groga a falta de deu minuts per la final ha donat ales al Canyelles que ha marcat un gol a set minuts del final i ha posat emoció al tram final, quan els locals han fregat l'empat. Però Pol i la defensa han estat segurs per mantenir els tres punts.
Ara toca mantenir aquesta posició aprofitant tres partits aparentment assequibles congra tres equips de la zona baixa com són Catalònia (a casa), Sarrià (a fora) i Dinàmic Batlló (a casa). Això sí sense confiances ja que mai hi ha rival fàcil...

CE MATARÓ - CANYELLES 2-3

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís, Antonio, Albert Pintor, Willy, Parri, Fiti, Baba (Sergi Sànchez 79'), Cristian (Dídac Bancells 85'), Uri Martínez (Jaume Gras 81') i Marc Aranyó (Isma Aguilar 66').
GOLS: 3' URI MARTÍNEZ (0-1); 26' Valverde (1-1); 41' URI MARTÍNEZ (1-2); 53' URI MARTÍNEZ (1-3); 83' Milà (2-3).