La Mataronesa no passa de l’empat a zero

El conjunt mataroní empata a casa davant la Martinenca el partit d’anada de la promoció d'ascens

MataronesaLa Mataronesa va empatar a zero gols davant la Martinenca en el partit d’anada de la promoció d’ascens a Tercera Catalana. El conjunt mataroní no va treure un bon resultat a casa davant els seus seguidors i ara s’haurà de jugar l’ascens al camp de l’equip de l’Alt Penedès. La nota positiva del resultat és que l’equip entrenat per Juan Antonio Ponce no va encaixar cap gol, això vol dir que a banda de la victòria, qualsevol empat a gols en el partit de tornada li donaria l’ascens a Tercera Catalana.

Mataronesa

El pes del partit el va portar el conjunt mataroní que volia viatjar a Sant Martí Sarroca amb una victòria, encara que fos per la mínima, però va faltar encert i definició per foradar la porteria rival. El conjunt visitant, en canvi, va buscar crear perill al contraatac. En els darrers minuts del partit es va elevar el nivell de tensió i van haver-hi moltes faltes, targetes i interrupcions que van beneficiar els interessos del conjunt visitant a qui ja li anava bé l’empat.

MATARONESA - MARTINENCA 0-0

MATARONESA: Francisco Javier, Alejandro Garcia, Rachid Benktib, Demian perez, Ruben Morales, Sergio Palanco, Ivan Valero (Jose Antonio Palanco, 60’), Manuel Simon, Mohamed Al Hassani (Carlos Mosquera, 77’), Zakaria Essaghir, Aitor Osoro. (Dídac Zamora, 60).