Debut triomfal del Cirera a 2a Catalana

Ha aconseguit guanyar a Badia del Vallès remuntant un 2-0

La UD Cirera debutava avui a 2a Catalana, una categoria relativament nova on fins a cert punt era lògic que no hagués jugat l'equip mataroní, però que suposa un nivell al qual tampoc havia arribat mai aquesta entitat, i ho ha fet amb un espectacular triomf al camp del Badia Vallès, un equip que també acabava de pujar a aquesta categoria.

Futbol CIrera

I el triomf ha estat ben treballat ja que el Cirera ha hagut de remuntar un 2-0 advers que l'equip local havia col·locat als 11 minuts de joc. Ha estat un mal inici, però l'equip cirerenc s'ha sabut recuperar anímicament i abans del descans ja havia igualat amb dos gols de Carrasco i Bustos. I després a la segona part han obtingut els tres punts gràcies al gol aconseguit per Aleix Tarrés.

BADIA VALLÈS- UD CIRERA 2-3

UD CIRERA: Toni, Miguel, Corrales, Oriol Torres "Uri" (Remo 46'), Urbano, Rubio, Cristian, Bustos, Aleix Tarrés "Peque", Alberto Sànchez "Albertito" i Fran Carrasco (Herrera 76').
GOLS: 4' Rebollo (1-0); 11' Herrero (2-0); 25' FRAN (2-1); 40' BUSTOS de penal (2-2); 60' PEQUE (2-3).