El sènior femení del Futsal Aliança Mataró surt del descens

Les mataronines van superar el César Augusta, rival directe en la classificació

Futsal Aliança Mataró

El sènior femení del Futsal Aliança va aconseguir una victòria molt important per la permanència. Amb els tres punts sumats davant el César Augusta, l’equip entrenat per Nicky Dedeu es col·loca en la desena posició i surt de les posicions de descens.

El partit va començar amb un domini altern de la pilota però a partir del minut 8 les de Mataró van ordenar el joc i van començar a trobar la porteria. Primer Irene encetava el marcador, i després Meritxell ampliava la diferència (2-0). Abans d’arribar al descans una expulsió d’Irene, dubtosa segons el club mataroní, deixava les locals en inferioritat, però la bona actuació en defensa i les aturades de Sara Ibáñez evitaven el gol visitant.

A la represa, les visitants van augmentar el ritme conscients de la importància del partit i van marcar el seu primer gol escurçant distàncies (2-1). El partit estava molt igualat i creixia l’emoció, però Anna Munné s’encarregava de tranquil·litzar les mataronines. En l’últim minut de partit, les de Saragossa feien pujar el 3-2, però ja no quedava més temps i la victòria es va quedar a casa.

Futsal Aliança Mataró 3 – 2 César Augusta

Jugadores: Sara, Maria, Cayuela, Munné (1), Ariadna, Irene (1), Rius, Aina, Cris, Naima, Geraldine i Meri (1).