El sènior femení del Futsal Mataró obté un empat molt valuós

Les mataronines estan a només un punt de la salvació

Futsal Aliança Mataró - Esplugues

El Futsal Aliança Mataró va aconseguir empatar a Caldes i sumar un punt molt valuós per seguir somiant amb la permanència. Tot i que les de Mataró van començar marcant, el Caldes va imposar-se en el marcador al llarg del partit i no va ser fins a l’últim quan les mataronines van assolir l’empat.

Les dones entrenades per Nicky Dedeu van sortir a pista amb un bon ritme de joc i pressionant fort a les locals. Gràcies a aquest bon començament, Anna Munné va avançar l’equip amb un gol al minut 6. Però abans d’arribar al descans el Caldes va capgirar el marcador (2-1).

A la represa, l’Aliança seguia pressionant buscant l’empat però les locals van ampliar la diferència fruit d’una mala defensa en un rebuig (3-1). Amb el resultat advers, les mataronines van començar a arriscar i al minut 36 Munné va tornar a aparèixer col·locant el 2-3. Restava poc temps pel final, però suficient per intentar sumar més gols. En l’últim minut de partit, ja amb portera jugadora, Munné va completar el hat-trick empatant el partit.

L’equip mataroní continua en la 14a posició, però es troba a només 1 punt de la salvació i a 2 punts de les desenes classificades.

Caldes 3 – 3 Futsal Aliança Mataró

Jugadores: Sara, Cristina, Munné (3), Ari, Meri, Queralt, Espinar, Cayuela, Irene, Rius, Aina i Gerldine.