El Futsal Aliança Mataró s’endú els tres punts en l’últim sospir

Els mataronins segueixen optant a guanyar la lliga

Manresa – Futsal Aliança Mataró

El sènior masculí del Futsal Mataró ha aconseguit una victòria molt treballada i important contra el Manresa, rival directe en la classificació. Els mataronins van dominar el partit d’inici però els locals van empatar el matx abans del descans i el resultat a l’últim minut era de 4 a 4. Va ser quan només faltaven 20 minuts pel xiulet final que els de Mataró van imposar-se en el marcador, sumant tres punts molt importants per seguir optant al campionat.

Després de diverses ocasions, el Futsal Alinaça Mataró va encetar el marcador al minut 5 amb un xut de Rafita i minuts més tard arribava la segona diana amb Oriol finalitzant una transició molt ràpida dels visitants. Els de Mataró dominaven el joc dins la pista, però els manresans van ser capaços de sobreposar-se a la pressió visitant i al minut 15 feien pujar l’1 a 2 en l’electrònic. Abans del descans, els locals tornaven a marcar, empatant el partit i difuminant la superioritat dels mataronins.

A la represa, una mala circulació de pilota va desembocar en el 3-2 que posava els de Mataró en alerta. Com a reacció, els homes entrenats per Albert Sabaté van prémer l’accelerador i amb dos gols consecutius, un de Novo i un de Joel, van capgirar el marcador (4-3). Els mataronins es trobaven còmodes amb el joc, fins que va arribar el cubell d’aigua freda. Quan faltava un minut pel final, els locals empataven el partit amb el 4-4. Tot i això, l’equip no va abaixar els braços i Joel va aprofitar una badada local per fer el gol de la victòria, quan només restaven 20 segons pel final. La bogeria visitant va esclatar i els de Mataró van tornar a casa amb tres punts d’or.

Amb la victòria, el Futsal Mataró se situa a només un punt del primer classificat (Hospitalet, 47p), i s'allunya de la tercera posició (Barceloneta, 38p).

Elias Essaghir, jugador del juvenil nacional i format a la pedrera mataronina, va debutar amb el primer equip contra el Manresa.

Manresa 4 – 5 Futsal Aliança Mataró

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco, Oriol (1), Rafa (1), Tolrà, Novo (1), Llibert, Alagi, Elias, Joel (2) i Medina.