El Futsal Aliança Mataró punxa i es complica el lideratge

És la tercera derrota dels mataronins en aquest 2020

Futsal Aliança Mataró - Industrias Santa Coloma

El sènior masculí del Futsal Aliança Mataró va tornar amb derrota de la visita a la complicada pista del Martorell. Es tracta del tercer partit perdut en aquest 2020 per part dels mataronins, fet que els complica el lideratge. Ara, l’Hospitalet, el segon classificat, es troba a només un punt de diferència del Futsal Mataró.

El partit va començar amb un ritme de partit molt alt per part de tots dos conjunts i els dos porters van haver d’actuar en diverses ocasions per mantenir el marcador a 0, però el Martorell aconseguia avançar-se abans d’arribar al descans. En la segona part, els mataronins van empatar en una de les poques transicions visitants, obra de Joel després d’una assistència d’Alagi. Tot i això, els de Mataró van veure com els locals feien pujar tres gols més (4-1) en uns últims 10 minuts marcats per les faltes, decisions judicials dubtoses –segons el Futsal Mataró– i la decisió d’arriscar amb el porter jugador.

Martorell 4 – 1 Futsal Aliança Mataró

Jugadors: Isaac, Paquito, Miki, Del Barco, López, Tolrà, Novo, Alagi, Llibert, Rafa, Joel (1) i Pano.