Els mataronins s’asseguren tres punts més per continuar líders

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 28 Gener 2020 09:48

Futsal Aliança Mataró - Industrias Santa Coloma

El Futsal Aliança Mataró va començar el 2020 amb una derrota contra el segon que escurçava distàncies en la classificació. Aquest cap de setmana, amb la visita del cuer, els mataronins han tornat a assaborir la victòria. Els vermells van estar encertats de cara a porteria, cosa que els va permetre anar sumant de mica en mica fins a guanyar còmodament per 7 a 1.

Els homes entrenats per Albert Sabaté van saltar al camp amb un joc molt intens, pressionant els de Santa Coloma i generant ocasions. Al minut 7, Rafa encetava el marcador i minuts més tard Llibert i Oriol feien pujar el 3-0. Tot i el resultat en el marcador, els visitants generaven perill de cara a porteria, però eren frenats pel porter local Isaac. Abans d’arribar al descans, Soler col·locava el 4-0.

A la represa, els mataronins van sortir més adormits i els de Santa Coloma van aprofitar-ho per sumar el seu primer gol. El temps passava i el partit no es movia, fins als minuts finals, en què els de Mataró van tornar a trobar la porteria rival. Un gol de Medina (5-0) va fer que els visitants arrisquessin amb el porter jugador, però lluny d’aconseguir un canvi de guió, els locals van aconseguir marcar dos gols més. Primer Soler, de camp a camp, i després Kambon, jugador que just tornava a pista després d’una lesió de cinc mesos.

Futsal Aliança Mataró 7 – 1 Santa Coloma

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco, Soler (2), Oriol (1), Llibert (1), Novo, Tolrà, Rafa (1), Joel, Medina (1) i Kambon (1).