El Futsal Aliança femení es fa fort davant el líder

Les mataronines superen l’Esplugues i s’apropen a la 13a posició

Futsal Aliança Mataró - Torrent

El Futsal Aliança Mataró femení tenia un desplaçament molt complicat a la pista de l’actual líder de la categoria, el Penya Esplugues B. Un repte que lluny d’atemorir les dones entrenades per Nicky Dedeu, va servir per demostrar el seu potencial.

Les de Mataró van començar el partit molt aplicades en defensa, pressionant a dalt i dificultant el joc a les locals. Tot i això, l’Esplugues va avançar-se en el marcador fruit d’una bona transició ofensiva (1-0). Una situació negativa que les mataronines aconseguien capgirar abans d’arribar al descans, gràcies a dos gols d’Aina i Meritxell.

A la represa, tots dos equips van sortir amb molta intensitat. Les bones creacions de les locals feien perillar la victòria mataronina, però Meritxell marcava l’1-3 donant esperances a les visitants. L’Esplugues, que estava fent un bon joc, seguia insistint i retallava distàncies amb el 2-3, fent créixer els nervis en la banqueta rival. Però la sort estava de part de les visitants, gràcies a un nou bon gol d’Ariadna que feia el 2-4. Els últims minuts, les visitants van arriscar amb portera jugadora però el marcador ja no es va moure.

Esplugues 2 – 4 Fusal Aliança Mataró

Jugadores: Ibañez, Nadal, Munné, Meri (2), Espinar, Irene, Cris, Cayuela, Aina (1), Ari (1), Geral i Carla.