El femení del Futsal Aliança Mataró cau combatent contra el Ripollet

Les mataronines perden una gran oportunitat per sumar punts

Futsal Aliança Mataró - Esplugues

El Futsal Aliança Mataró tenia una gran oportunitat per enganxar-se en la classificació amb la visita del Ripollet, equip que es trobava a només 4 punts de diferència. El partit no va començar bé per a les mataronines, però van saber recompondre’s i empatar el partit. Tot i això, finalment les visitants van imposar-se i van endur-se la victòria.

El Ripollet va avançar-se en el marcador amb un gol matiner, davant un Futsal Mataró que va saltar a la pista amb molts dubtes. A poc a poc, les mataronines van començar a entrar en joc i a generar ocasions, tot i que no acabaven de materialitzar-se. Per contra, les visitants aprofitaven una transició ràpida per col·locar el 0-2 en l’electrònic. Abans d’arribar al descans, Anna Munné feia pujar l’1-2, donant esperances a les vermelles.

En la segona part, les locals van sortir decidides a capgirar el marcador. Maria Espinar, la capitana vermella, marcava el 2-2 però les visitants tornaven a avançar-se amb una falta frontal favorable per unes mans senyalades per l’àrbitre (2-3). L’equip entrenat per Nicky Dedeu va implicar-se al màxim per la remuntada, i va recollir fruits. Meri i Espinar feien diana i avançaven les locals en el marcador (4-3), però la dolçor duraria poc.

Minuts més tard, una badada defensiva facilitava l’empat per a les visitants (4-4) i el partit es va descontrolar. Amb un xut llunyà, el Ripollet tornava a posar-se per davant (4-5) i a pocs minuts pel final, les mataronines van arriscar amb portera jugadora. Es va intentar fins a l'últim xiulet, però van ser les visitants les que van sentenciar el partit marcant el sisè gol (4-6).

Futsal Aliança Mataró 4 – 6 Ripollet

Jugadores: Ibañez, Irene, Cris, Munné (1), Geral, Cayuela, Espinar (2), Aina, Ari, Meri (1), Carla i Rius.