L'SPALL Ciutat de Mataró perd per la mínima davant l'Arrels

El pròxim partit, els mataronins s'enfronten a un rival directe, l'Estel Vallseca

SPALL Ciutat de Mataró

El sènior A del Ciutat de Mataró va encetar l'any amb una derrota amarga contra l'Arrels. Els mataronins van començar perdent (2-0, min. 6), després van remuntar (2-3, min. 18) i abans d'arribar al descans, els locals van empatar el partit (3-3). A la represa, els de Mataró van tornar a col·locar-se per davant (3-5, min. 22) però l'Arrels no cedia i empatava de nou (5-5, min. 26). A pocs minuts pel final, l'SPALL entrava el sisè gol (5-6, min. 36). Quedaven només quatre minuts per aguantar la victòria. Però a l'últim minut, els locals van prémer l'accelerador i van marcar dos gols més, capgirant el marcador i apropiant-se de la victòria.

Diumenge a les 12.30 hores, l'SPALL Ciutat de Mataró rep l'Estel Vallseca, rival directe en la classificació. Els mataronins es troben en la 13a posició, a les portes del descens. El Vallseca, en 14è lloc, té 5 punts menys.

Arrels 7 – 6 SPALL Ciutat de Mataró

Jugadors: Piñol, Alvarez, Dorca (1), Chiheb, Capilla, Garcia (1), De Gea (1), El Merrouni (1), Serrano (2), Guijarro.