El Futsal Aliança Mataró inicia l’any amb una derrota

Els mataronins perden contra el Ripollet, equip situat a la zona baixa

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 13 Gener 2020 16:12

Futsal Aliança Mataró - Ripollet

El Futsal Aliança Mataró ha encetat la segona volta amb derrota, la tercera de la temporada. Els mataronins van perdre dissabte contra el Ripollet després d’un partit en què els va passar factura la falta de concentració a l’inici del partit. Per sort seva, els seus perseguidors també van punxar i continuen líders amb 7 punts d’avantatge sobre els segons (l’Hospitalet) i a 10 punts del tercer (el Barceloneta i el Lleida).

Els homes entrenats per Albert Sabaté van iniciar el partit amb un joc marcat per la precipitació, que els feia cometre errors continuats i males finalitzacions. Per contra, els de Ripollet, tot i estar situats a la zona baixa, van sortir molt motivats i concentrats, incomodant l’equip local. Com a conseqüència, un gol matiner al minut 2 avançava els visitants en el marcador, i minuts més tard marcaven el segon (0-2). Els mataronins van reaccionar, i Pano escurçava distàncies (1-2), però abans d’arribar al descans el Ripollet encara faria una altra diana, deixant un resultat advers pels de casa (1-3).

A la represa, els vermells van saltar a pista amb les piles carregades, però la mala punteria i la bona feina del porter visitant evitaven el gol. El cop més dur arribava al minut 28, quan el Ripollet feia pujar l’1 a 4 en una de les poques arribades a la porteria contrària. Tot i això, els de Mataró no van abaixar els braços i la insistència va comportar el 2 a 4 i minuts més tard el 3 a 4. Els vermells van creure en la remuntada fins al final i fins i tot van tenir una última ocasió, però el porter visitant va aturar la pilota evitant que entrés a porteria.

Futsal Aliança Mataró 3 – 4 Ripollet

Jugadors: Isaac, Del Barco, Oriol (1), Miqui, Pano (2), Joel, Llibert, Donadeu, Novo, Rafa, Tolrà i Paquito.

Marc Campàs, jugador fins ara del sènior A del Futsal Aliança Mataró, ha fitxat pel filial del FC Barcelona. Els dos clubs han arribat a un acord i el jugador s’ha incorporat de forma immediata a l'equip blaugrana.