Derrota del Laia Assessors que li fa perdre el tren de l'ascens

Pavisa - Laia Assessors Futsal Mataró 6-3

El Futsal va perdre contra un dels equips de la part baixa de la classificació i baixa fins la sisena posició molt lluny ja dels llocs d’ascens. La primera part dels homes de David Rivera va tenir dues fases, la primera l’equip va estar bé i va controlar el joc, però a partir de la primera errada del porter Pedro, que va costar el primer gol, l’equip va venir-se avall i va marxar al descans amb un marcador contundent de 3-0.

A la segona part l’equip va sortir per la remuntada i ben aviat va escurçar el marcador, però a la jugada següent el Pavisa va fer el quart i aquesta jugada va ser clau pel resultat final del partit ja que aquest quart gol encaixat va desmoralitzar per complert l’equip. A partir d’aquí els locals van jugar a plaer i es van fer amb el domini del partit, tot i això es van veure dos gols més per bàndol. Al final del matx el joc es va embrutar bastant i va haver-hi una petita tangana que es va solucionar amb un expulsat per equip.

Aquesta setmana el Futsal rep a casa el Blanes un equip que últimament està obtenint bon resultats.

FUTSAL MATARÓ: Perdo, Xevi (1), Alex (1), Dani (1), Diego cinc inicial, Pep, Roca, Robles, Manel, Medina, Toni.
MARCADOR: 1-0, 2-0, 3-0 descans; 3-1, 4-1, 4-2, 5-2, 5-3, 6-3.

RESULTATS: Montmeló- MID SPORTS CE MATARÓ 5-3; Mediterrani- Santvicentí 5-8; Caldes de Montbuï- Can Massuet 7-4; Pavisa- LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ 6-3; Blanes- Terrassa 8-8; Pineda- Vall de Tenes B 6-9; Montornès- Lloret 6-5.
Classificació: Santvicentí 43; Montornès 40; Can Massuet 39; Vall de Tenes B 36; Terrassa i LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ 35; Blanes 28; Lloret 27; Nàstic de Tarragona, Caldes de Montbuï i Montmeló 22; Premià 20; Pavisa 19; Mediterrani 16; Pineda 15; MID SPORTS CE MATARÓ 12.