Nova derrota de l'SPALL Ciutat de Mataró

Els mataronins van perdre per la mínima contra l'Escorial

SPALL Ciutat de Mataró

L'SPALL Ciutat de Mataró va avançar-se amb un gol d'Alejandro Álvarez al minut 4, però de seguida va contestar l'Escorial. Amb dos gols gairebé seguits, els visitants se situaven per davant (1-2). Abans d'arribar al descans, Javier Capilla empatava el partit, però de nou responia el rival (2-3).

A la segona part, els de Mataró van sortir decidits a capgirar el marcador, i Capilla tornava a fer diana per col·locar el 3-3. L'Escorial contraatacava amb el 3-4, i De Gea mantenia els mataronins en la lluita (4-4). Quan faltaven 5 minuts pel final, els de Sabadell van entrar el 5è i últim gol, sentenciant el partit (4-5).

SPALL Ciutat de Mataró 4 – 5 Escorial

Ciutat de Mataró: Tejedor, Álvarez (1), De Gea (1), Dorca, Rangel, Chiheb, El Merrouni, Aledo, Capilla (2), Serrano, Piñol, Gujarro.