Victòria important del Futsal Aliança Mataró a Lleida

Els mataronins van endur-se un duel que va arribar al final amb opcions d’empat

Futsal Aliança Mataró - Salou

El Futsal Aliança Mataró va derrotar un rival directe en la classificació, després d’un partit en què els vermells van acabar patint per sumar els 3 punts.

El partit va començar molt igualat i als mataronins els costava trobar ocasions clares de gol. Al minut 15, Oriol López estrenava el marcador, després que Marc Campàs rebés una falta dins l’àrea. Malgrat les opcions per ampliar diferències, el resultat arribava per la mínima al descans.

A la represa, Isaac Fernández va haver d’actuar, frenant les transicions dels locals. A la porteria rival, el gol no arribava. Fins a tres pals van fer els homes d’Albert Sabater. Va ser Oriol López, aquest cop en pròpia porteria, qui col·locaria el desafortunat 1 a 1 al marcador. A la grada local, plena amb l’afició lleidatana, esclatava l’eufòria, mentre que a la banqueta mataronina creixia la tensió.

El temps passava i el Mataró aconseguia dominar el partit, creant noves ocasions per sumar. Quan faltaven només 4 minuts pel final, de nou Oriol López superava el porter, i feia pujar la segona diana visitant. Els darrers minuts, els mataronins van haver-se d’aplicar a fons per evitar qualsevol ofensiva local i poder endur-se tres punts molt importants.

Lleida 1 – 2 Futsal Aliança Mataró

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco, Miqui, Oriol (2), Llibert, Novo, Campàs, Donadeu, Medina, Tolrà i Rafa.