Futsal aconsegueix una victòria plàcida davant el Montmeló (6-1)

Els locals dominen el partit de principi a fi

FUTSAL MATARÓ: Pedro, Xevi (1), Robles (2), Roca, Alex (1), cinc inicial; Toni, Dani (1), Jose (1), Gordillo, Manel,
Marcador: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1, 4-1 descans; 5-1, 6-1.

El Futsal va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva. L’equip mataroní va tenir controlat el partit de principi a fi davant un rival bastant fluix. El Laia es va avançar en el marcador en el primer minut de joc gràcies a un penal transformat per Xevi. A partir d’aquí l’equip mataroní va presionar a tota la pista i el Montemeló va ser incapaç de sortir amb claredat del seu propi camp, fruit d’això van arribar dos gols més dels mataronins. En els últims instants del primer temps els visitants van escurçar diferències, però a la jugada següent el Futsal va fer el quart i es va arribar al descans amb 4-1.

A la segona part la tònica va ser la mateixa, el joc mataroní i ràpid i dinàmic mentre que el rival no feia més de tres passes seguides gràcies a la bona defensa local. Amb els dos gols de Robles la diferència es va fer més gran i el Montmeló va començar a jugar amb porter jugador, però no va tenir gaires ocasions clares per escurçar la golejada, els que sí van tenir moltes i ben clares ocasions de gol van ser els jugadors mataronins que, si haguessin estats més encertats, el resultat podria haver estat d’escàndol.