Nova derrota del Futsal Aliança femení

Les mataronines van perdre per 2 a 4 enfront de l'Intersala

Futsal Aliança Mataró

El sènior femení del Futsal Aliança Mataró segueix sense trobar la victòria. El partit va començar amb un bon ritme per part de les visitants, que en el minut 6 s'avançaven en el marcador (0-1). Pocs minuts més tard, després d'una gran execusió d'una falta lateral, augmentava la diferència (0-2). De nou, les mataronines arribaven al descans resultat advers difícil d'aixecar.

A la represa, l'Intersala tornava a marcar, pràcticament sentenciant el matx al minut 23 (0-3). Tot i això, l'equip entrenat per Nicky Dedeu no es donava per vençut i Meritxell, amb assistència d'Irene, encetava el marcador local (1-3). Al final, les de Mataró van arriscar de 5, però la diferència no va esfumar-se. Un gol per a cada equip definien el resultat final: 2-4.

Futsal Aliança Mataró 2 – 4 Intersala

Jugadores: Naima, Nedder, Meri (1), Espinar, Cris, Irene (1), Geral, Cayuela, Nadal, Ari, Aina i Munné.