Primera victòria a casa del Futsal Aliança Mataró

El sènior masculí va derrotar el Martorell per 6 gols a 4 al Teresa Maria Roca

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 07 Octubre 2019 13:56

Futsal Aliança Mataró - Martorell

El Futsal Aliança Mataró va començar dominant el partit, avançant-se en el marcador amb un 2 a 0, gols de Marc Campàs i Miquel Soler. Els vermells seguien mostrant el seu caràcter en atac, però el porter visitant frenava les opcions de seguir sumant gols. Després va ser el Martorell qui va aconseguir sumar el seu primer gol, després de generar nombroses ocasions de perill des de l'inici de partit. Però abans d'arribar al descans, Pol Novo tornava a ampliar diferències, encaixant un xut de rebot (3 a 1).

A la represa, els mataronins van sortir encara més endollats. En els primers 10 minuts, el conjunt dirigit per Albert Sabaté ja havia fet pujar el 6 a 1 al marcador, amb doblet d'Àlex Medina i un xut de Joel Císcar. Amb el resultat tan favorable, els locals es van relaxar i en només dos minuts, el Martorell es col·locava 6 a 3.

Quan faltaven 5 minuts pel final, els visitants van arriscar amb porter jugador, controlant bé la pilota i generant inquietud a les files mataronines, fins que va arribar el seu quart gol (6 a 4). Restaven només 3 minuts pel final. Però el Mataró va reaccionar, dominant la possessió i oferint una pressió molt intensa, i el marcador ja no es va moure.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 6 – 4 MARTORELL

Futsal Aliança Mataró: Isaac, Paquito, Alex Del Barco, Miquel Soler (1), Oriol López, Llibert Canal, Pol Tolrà, Pol Novo (1), Marc Campàs (1), Joel Ciscar (1), Alex Medina (2) i Adrià Donadeu.