A l'Aliança Futsal Mataró se li escapa el tren de la Copa del Rei

L'empat fa baixar els vermells a la quarta posició en la darrera jornada de la lliga

Futsal Aliança Mataró - Pallejà

El Futsal Aliança Mataró es va quedar sense el premi de jugar la Copa del Rei la temporada vinent després d’empatar a la darrera jornada de lliga i finalitzar el campionat en 4a posició. Per acabar tercers i obtenir el tiquet per la Copa, els vermells necessitaven la victòria davant el Pallejà, equip que si guanyava, també podia acabar tercer. Fins al minut 38 de joc els mataronins van tenir l’objectiu a l’abast, però restant dos minuts pel final els visitants van fer el definitiu 3-3 que acabaria condemnant als dos equips i donant la tercera plaça a l’Escola Pia Sabadell, que va fer els deures guanyant 1 a 2 a la pista del Canet.

La primera part va acabar 1-0 després que Alejandro Medina finalitzés una bona triangulació amb Oriol López i Llibert Canal. I a la represa, Alagi Toure va posar el 2 a 0 després d’una gran passada d’Alex del Barco. La victòria semblava encarrilada, però els visitants no es van rendir i amb dos grans gols des de fora de l’àrea aconseguien l’empat en el marcador.

Quan restaven tres minuts pel final, Oriol López va sumar el 3 a 2 gràcies a una passada de Llibert Canal i la grada local embogia. Però poc duraria aquesta alegria, ja que un minuts més tard arribava el gerro d’aigua freda amb l’empat visitant. En els darrers dos minuts l’Aliança ho va intentar tot per emportar-se els tres punts, però va mancar sort i el partit va finalitzar sense la primera participació a la Copa del Rei.

Malgrat aquesta decepció final, cal destacar la gran temporada que ha fet l’equip entrenat per Albert Sabaté, que ha acabat amb una meritòria quarta plaça a la categoria de bronze del futbol sala estatal. A més, l’equip va posar la cirereta a la campanya la setmana passada classificant-se per jugar la final a quatre de la Copa Catalunya per segon cop a la seva història.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 3 - 3 PALLEJÀ

PLANTILLA: Isaac Fernández, Paquito Parés, Pau Bassa, Alex del Barco, Rafa Berlanga, Alejandro Medina, Pol Tolrà, Miquel Soler, Oriol López, Pol Novo, Mamadou Ceesay, Llibert Canal, Joel Ciscar, Alagi Toure, Azhar Chiheb i Pabló Fernández.
COS TÈCNIC: Albert Sabaté (entrenador), Jordi Dalmau (segon entrenador), Pedro Sacristan (delegat) i Herraiz (fisio i recuperador).