Dura derrota del Futsal Aliança Mataró

El tram final de partit va estar marcat per la lesió de Rafa Berlanga

Futsal Aliança Mataró - Canet

L’Aliança afrontava un partit molt important de cara a mantenir la tercera plaça, porta d’accés a jugar la Copa del Rei l’any vinent, enfront de l’Escola Pia Sabadell. La recompensa era gran, i tots dos conjunts van sortir al terreny de joc donant el màxim de cadascun i oferint un gran partit als aficionats.

L’Aliança va avançar-se amb un xut convertit per Álex del Barco des de fora l’àrea, que va colar-se entre les cames del porter visitant. Abans del descans, però, els del Vallès van igualar el marcador.

A la represa, una gran acció individual del pivot local Alejandro Medina va sumar el 2 a 1, però els escolapis van respondre tornant a empatar. Aleshores, a 1 minut i 40 segons pel final, va arribar la lesió de Rafa Berlanga, que ha haver de ser evacuat amb ambulància per un fort cop al cap. L’ensurt va desinflar els locals i l’Escola Pia va aprofitar-ho per encaixar els dos gols que els donaven la victòria.

Amb la derrota, l’Aliança baixa a la quarta posició (a dos punts del tercer) quan resten només dues jornades per acabar el campionat.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 2 – 4 ESCOLA PIA SABADELL

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernández, Oriol López, Alex del Barco (1), Rafa Berlanga, Alejandro Medina (1), Llibert Canal, Joel Ciscar, Miquel Soler, Pol Novo, Pau Bassa, Pol Tolrà, Axhar Chiheb.