Perden el partit i el lideratge

El femení del Futsal Aliança Mataró s'entrebanca a Santa Coloma

El femení del Futsal

El sènior femení del Futsal Aliança Mataró va caure 5 a 4 a la pista de l’Industrias Garcia i perd el lideratge de la categoria que havia aconseguit la setmana anterior.

El matx no va començar gaire bé per als interessos mataronins, ja que al minut 8’ Irene Garcia es va fer en pròpia l’1 a 0. L’equip va reaccionar i al cap de sis minuts ja havia capgirat el marcador amb els gols de Meritxell Ribas i Maria Espinar. Amb aquest 1 a 2 es va arribar al darrer minut de la primera part quan el matx va embogir, primer les locals van fer l’empat 2 a 2 i tot seguit Meritxell Ribas tornava a marcar posant el 2 a 3 amb el que s’arribaria al descans.

A la represa les vermelles es va desinflar i van veure com en un tres i no res les locals van capgirar el marcador. Maria Rius va fer l’empat a 4 que donava esperances restant pocs minuts pel final, però quan tot feia pensar que la balança cauria del cantó de les mataronines va arribar el gol de les de casa que va deixar sense marge de reacció al conjunt mataroní.

El pròxim partit de les vermelles serà diumenge a casa a les 10:30 hores davant el Morell de Tarragona, un equip de mitja taula.

INDUSTRIAS SANTA COLOMA - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ  5-4

FUTSAL ALIANÇA: Naima Reixach, Maria Espinar (1), Cristina Vázquez, Anna Munné , Ariadna Bosch, Irene García, Carla Tortajada, Geraldine Gama, Maria Rius (1), Meritxell Ribas (2).