Quarta victòria consecutiva del Futsal Aliança Mataró

Remata 4-0 al Segorbe i es consoliden al tercer lloc

  • Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 21 Gener 2019 17:13

Futsal Aliança Mataró - Segorbe

El Futsal Aliança Mataró va sumar la quarta victòria consecutiva després de superar 4-0 a casa al Segorbe de Castelló. Amb aquests tres punts els mataronins es consoliden en tercera posició i agafen un petit avantatge de cinc punts davant els seu perseguidors.

Cal recordar recordar que els tres primers classificats tenen accés a jugar la temporada vinent la Copa del Rei.

Futsal Aliança Mataró - Segorbe

L’Aliança rebia la visita de l’únic equip no català del grup, el Segorbe de Castelló, un equip que està lluitant per mantenir la categoria i que durant bona part del matx es va mostrar com un equip molt dur i fins i tot brusc en alguns moments. La primera part va acabar amb un avantatge mínim dels vermells (1-0) gràcies al gol d’Alejandro Medina després d’una gran jugada associativa entre Rafa Berlanga i Llibert Canal.

Futsal Aliança Mataró - Segorbe

A la represa Alex del Barco va fer el 2 a 0 després d’una passada d’aquest a Medina que va deixar passar per sota les cames la pilota sorprenent al porter visitant. Alejandro Medina que va estar molt actiu va fer el 3 a 0 de tacó després d’una passada d’Oriol López. I ja en els darrers minuts amb els castellonins jugant de cinc, el porter mataroní Isaac Fernández va fer el definitiu 4 a 0 de camp a camp. 

Futsal Aliança Mataró - Segorbe

Ara els mataronins estaran dues setmanes sense jugar, aquest cap de setmana no hi ha lliga i el cap de setmana del 2 i 3 de febrer tampoc, ja que el seu rival l’Isur Terrassa s’ha retirat de la competició i automàticament els mataronins guanyaran 5 a 0. Per tant el pròxim partit serà a casa davant el filial de l’Industrias Santa Coloma B. 

Futsal Aliança Mataró - Segorbe

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - SEGORBE 4-0

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernandez (1), Oriol López, Alex del Barco (1), Alejandro Medina (2),  Rafa Berlanga, Pol Tolrà, Llibert Canal, Joel Ciscar, Azhar Chiheb, Pablo Fernandez, Alagi Kambon, Paquito Pares.