El Futsal Aliança Mataró acaba l’any amb victòria

Bon regust de boca vencent a domicili al Pallejà

Futsal Aliança Mataró - Bellsport

El Futsal Aliança Mataró ha acabat l’any en una estat de forma formidable, els vermells tancaven el 2018 amb dos desplaçaments a fora davant rivals complicats i han passat l’exàmen amb nota. Primer van guanyar a Salou i diumenge passat van golejar 2 a 7 al Pallejà, un dels equips de la zona alta de la classificació.  Després d’aquest triomf l’Aliança és quart amb 29 punts a només 3 punts del segon lloc que ara ocupa el Manresa.

El matx va començar amb un matiner gols dels locals que van marcar al minut 1 de joc. Poc va durar l’alegria local ja que poc després Alex del Barco feia l’empat. I tot seguit Joel Ciscar amb una espectacular volea feia l’1 a 2. I abans del descans encara arribarien dos gols més, el primer d’Alejandro Medina i el segon de Rafa Berlanga que feia l’1 a 4 amb una esplèndida vaselina per sobre el porter.

A la segona part Oriol López va fer el cinquè gol després d’una passada de Joel Ciscar. Amb aquest marcador els locals van sortir a jugar amb porter jugador, i això ho aprofitaria Oriol López per recuperar una pilota i marcar de camp a camp.  El Pallejà faria el 2 a 6 i tancaria la golejada el debutant Pablo Fernández que feia el definitiu 2 a 7.
El pròxim partit dels  mataronins serà el cap de setmana del 12 i 13 de gener a la pista del Barceloneta en la que serà ornada serà la primera de la segona volta del campionat.

PALLEJÀ - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 2-7

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernandez, Pol Novo, Alejandro Medina (1)  , Rafa Berlanga (1), Pablo Fernandez (1), Pol Tolrà , Alagi Toure, Azhar Chiheb , Oriol López (2) , Alex del Barco (1), Joel Ciscar (1), Paquito Pares.

El femení del Futsal Aliança empata amb el líder

El femení del Futsal Aliança Mataró va empatar 1-1 a la pista del CN Caldes, el primer classificat. Després de jugar un gran partit i ser superior al seu rival, la manca d’encert a porteria va condemnar a les mataronines que no van poder assaltar el lideratge de la categoria. Després d’aquest empat els dos equips continuen encapçalant la classificació amb els mateixos punts, però el CN Caldes amb un partit menys jugat.

Els dos gols del matx es van veure a la primera part, les locals es van avançar en el minut 8’ de joc, però poc després Meritxell Ribas va fer l’empat amb el que s’arribaria al descans. A la represa l’Aliança va passar per sobre del seu rival, però tot i que les ocasions de gol van ser nombroses i clares, l’actuació de la portera local i la manca d’encert van evitar la victòria visitant.

El pròxim partit del conjunt mataroní serà a casa davant el Cornellà el cap de setmana del 12 i 13 de gener.

CN CALDES - FUTSAL  ALIANÇA MATARÓ 1-1

FUTSAL:  Mireia Neddermann, Maria Espinar, Irene Garcia, Aina Moya ,  Carla Tortajada, Maria Rius, Sara Cayuela, Cristina Vazquez ,  Anna Munné, Meritxell Ribas (1), Geraldine Gama , Gloria Salido