Les noies del Futsal juguen a casa del Magic Sants després de tres victòries consecutives

• Redacció // Foto: arxiu
  • Divendres, 30 Novembre 2018 11:01

Futsal Aliança Mataró - Castelldefels

12a jornada (1 i 2 de desembre)

Diumenge a les 12:15 hores el conjunt mataroní rebrà la visita de l’Hospitalet Bellsport on estarà en joc la segona plaça de la categoria. Els mataronins tindran un matx de molta exigència davant un rival que vindrà amb ganes de sumar els tres punts després de no fer-ho en les dues últimes jornades.

Femení Futsal Aliança Mataró

Tercera victòria consecutiva del femení

Tercera victòria seguida del femení del Futsal Aliança Mataró que aquesta setmana va haver de suar de valent per superar per un ajustat 2 a 1 a l’Escola de Futbol Sala Jordi Torras de Sant Vicenç dels Horts.  La primera part va ser força entretinguda amb els dos equips jugant a l’atac i buscant la porteria rival, però la gran actuació de les porteres va evitar que es mogués el marcador. Només començar la segona part les visitants es van avançar, però dos minuts més tard Carla Tortajada va fer la igualada. Restant cinc minuts pel final  Geraldine Gama va fer el gol de la victòria.

Aquest diumenge les mataronines jugaran a la pista del sisè classificat, el Magic Sants.