Tres de tres del femení del Futsal Aliança Mataró

Sap imposar-se a domicili en un partit molt igualat

Futsal femení

Tercer partit i tercera victòria del sènior femení del Futsal Aliança Mataró que aquesta setmana va guanyar 3 a 4 a la pista del Jesus Maria de Barcelona. Després d’aquest triomf  les mataronines comparteixen el lideratge amb Les Corts  que també compte per victòries tots els partits que ha disputat.

Les mataronines al minut 7’ de joc ja guanyaven 0 a 2 gràcies als gols d’Anna Munné i Geraldine Gamma, però les locals amb un gol a les acaballes de la primera part i amb un altre a l’ inici de la segona van posar la igualada.

Amb el 2 a 2 l’equip va reaccionar i primer Maria Rius i després Anna Munné van tornar a posar per davant a l’equip vermell. Ja en els darrers minuts les locals van fer el 3 a 4 i es va haver de patir fins al darrer segon per sumar novament de tres en tres.

JESUS MARIA - FUTAL ALIANÇA MATARÓ 3-4

FUTSAL: Mireia Neddermann,  Carla Tortajada, Anna Munné (2),  Aina Moya, Geraldine Gamma (1), Ariadna Bosch,  Meritxell Ribas, Naima Reixach, Marta Cuquet, Cristina Vazquez  i Maria Rius (1).