El Juvenil del Futsal Inlingua Mataró empata a can Barça i continua viu pel títol de lliga

Els vermells van empatar a sis en un espectacular partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Barça Futsal Mataró

El juvenil del Futsal Inlingua Mataró va fer un partit espectacular i va empatar 6 a 6 a la pista del FC Barcelona, en un partit on els mataronins van passar per sobre dels blaugranes en molts minuts i van tenir la victòria i mig títol de lliga a tocar. Després d’anar tot el matx per davant en el marcador els mataronins van encaixar del definitiu 6 a 6 quan restaven 26 segons per arribar al final del partit.

El partir era com una final pel títol de lliga, ja que el Barça arribava líder amb només dos punts d’avantatge sobre els mataronins amb només quatre jornades per davant. El partit va ser vibrant i emocionant i tots dos equips que van demostrar perquè estan lluitant pel títol de lliga.  

Barça Futsal Mataró 2

David Peña va avançar als mataronins amb un gran gol després de sortejar el porter rival amb un barret. Però minuts més tard els locals van empatar el matx. Però poc després Jordi Peralta amb un fort xut creuat que va entrar per l’escaire va posar l’ 1 a 2. Poc després Pablo Fernández van fer l’1 a 3 després de robar una pilota, sortejar un rival i batre per baix al porter blaugrana. I just després Marc Campàs feia l’1 a 4 de cap després d’una gran assistència del porter Adrià Lara.  Però a la jugada següent, només treure de centre un jugador local va aprofitar que el porter mataroní estava avançat per fer el 2 a 4 amb el que s’arribaria al descans.

Ala represa el partit va embogir i es van succeir les ocasions de gol a banda i banda, tot i això, van passar força minuts fins que el marcador no es va moure. Els primers en colpejar van ser els locals que van fer el 3-4 en una jugada afortunada on després d’una sèrie de rebots  la pilota va anar a parar a un jugador local que va marcar sense oposició. Però els vermells no es van venir avall i Joel Ciscar va culminar una jugada d’estratègia per fer el 3 a 5 i fer embogir a la grada vermella. Amb aquest marcador el Barça va sortir a jugar amb porter jugador, però només inquietava amb xuts exteriors, però una pèrdua de pilota mataronina va donar una transició ràpida als blaugranes que no van perdonar i van fer el 4 a 5. I just a la jugada següent la sort es va aliar amb els locals ja que una passada d’un jugador blaugrana  va topar amb el peu Joel Ciscar i es va colar a la porteria mataronina posant el 5 a 5.

Barça Futsal Mataró 3

A partir d’aquí el Futsal Mataró es va fer amb el control de la pilota i va buscar el gol de la victòria, davant un Barça tancat al darrera que buscava la seva opció al contraatac. I ja en el darrer minut jugant de cinc després de moure la defensa rival Joel Ciscar al segon pal va fer el 5 a 6 que feia embogir la grada i feia acariciar la victòria i mitja lliga.  Però els blaugranes van contestar amb el joc de cinc a la jornada següent i van fer l’empat quan restaven 26 segons amb un xut de lluny que es va enverinar i va sorprendre al porter mataroní. Els vermells no es van rendir i van intentar un últim atac amb porter jugador, però no hi va haver sort i el marcador ja no es va moure.

Al final un empat que deixa les coses tal i com estaven i ara els mataronins hauran de guanyar els quatre partits que queden i esperar una ensopegada del Barça per emportar-se el títol de lliga. Els mataronins que tenen el “gol average” particular guanyat amb el Barça, ja que a l’anada van guanyar 2 a 1, en tenen prou amb que els barcelonins empatin un partit per col·locar- se primers.  El que està clar és que els mataronins van fer un partit que quedarà gravat a la història del club, ja que empatar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i fer sis gols al totpoderós Barça no passa cada a dia.

Barça Futsal Mataró 4