L’SPALL CFS Ciutat de Mataró no pot superar la plaga de baixes

Els mataronins, molt condicionats per les condicions físiques de la plantilla, sumen la tercera derrota consecutiva

Futsal CFS Plantilla

L'SPALL CFS Ciutat de Mataró es presentava al partit d'aquest cap de setmana, disputat al Teresa Maria Roca,  amb 3 baixes segures i amb varis jugadors afectats per una grip.

La primera part va estar molt ben treballada pel conjunt local, i on van destacar les aturades d'Ivan, el bon joc ofensiu i defensiu de l'equip, el gol d'Alex Álvarez al minut 4 i, per desgràcia, la lesió d'Adri que va condicionar la segona part.

A la segona part l'equip groc i negre va aguantar bé els primers minuts, però en els posteriors 5 minuts van veure com el Vacarisses s'avançava en el marcador per 1-3. Amb les baixes i el poc fons d'armari pel procés gripal els de Joan Serra van sortir a jugar amb porter jugador i van aconseguir empatar el partit amb gols de Chus i Capilla, però un penal en contra avançava de nou els visitants i obligava a seguir de 5 els mataronins que, tot i gaudir d'ocasions, van veure com el Vacarisses marcava 2 gols més abans que els arbitres xiulessin el final.

SPALL CFS CIUTAT DE MATARÓ 3 - 6 VACARISSES

SPALL CFS Ciutat de Mataró: Ivan Tejedor, Marti Sanchez, Pol Aledo, Alex Alvarez, Angel Robles, Adrian De Gea, Lluís Macias, Jesus Moreno i Javier Capilla.