L’Spall CFS Ciutat de Mataró suma la tercera victòria consecutiva

Els mataronins van vèncer per 5 a 7 a la difícil pista de Castellar del Vallès

11062017_SPALL CFS Ciutat de Mataró

Tot i portar el ritme del partit, de bon inici, els mataronins veien com en el minut 6 Racasens marcava de penal l'1-0. Rapidament però, Lluís Macias, el protagonista del partit amb 6 gols, posava l'empat al marcador després d'un bon contraatac de Chus i Gigi.
Després d'unes ocasions pels dos costats, Capilla recuperava una pilota que arribava a Lluís que, de puntera, superava al porter local. Segons després de marcar, Capilla sacava una falta ràpidament cap a Lluís que tot sol tornava a superar al porter. Els mateixos protagonistes pocs segons després feien pujar l'1-4 al marcador en tornar a culminar Lluís una passada a l'espai de Capilla.

Quan faltaven pocs segons per acabar la primera part el porter local, Castillo, posava el 2-4 en muntar ell sol una contra i superant de fort xut a Martí que havia quallat una bona primera part.

A la represa els 2 equips bregaven per dominar el joc i la intensitat pujava per moments, i en una jugada desafortunada i bastant rigorosa Seco veia una targeta vermella que deixava els grocs i negres amb 3 homes per 2 minuts, en els quals el Castellar no va poder marcar.

Sí que va poder fer-ho en el minut 32 de la segona Oriol Gallardo en aprofitar una sortida en fals d'Ivan Tejedor posant el 3-4 al marcador posant l'ai al cor de l'afició mataronina que havia anat fins a Castellar, però era la tarda de Lluís Macias que en 2 minuts marcava el seu cinquè i sisè gol.

Els del Vallès no donaven el partit per perdut tot i que el marcador ja reflectia un 3-6 a favor dels de Joan Serra i en el 37 Filella marcava el 4-6 però Angel Robles contestava marcant el 4-7 de camp a camp aprofitant que els locals jugaven amb porter jugador quan només faltaven 30 segons per acabar el partit aconseguint el 5 a 7 definitiu.