El Futsal Aliança Mataró cau a Pallejà

Els mataronins perden per 4 a 2 a la pista de l'equip revelació de la temporada

Futsal Mataró - Floresta

El Futsal Aliança Mataró va perdre 4 a 2 a la pista del Pallejà, l’equip revelació del que portem de temporada i que ocupa la tercera plaça només per darrera de Manresa i Catgas B. El matx va estar competit fins al final i els mataronins haurien pogut sumar un punt, però la manca d’encert de cara a porteria en els darrers instants de partit va decantar la balança a favor dels locals.

La primera part va ser força tensa i i no es va veure gaire bon joc. Els locals es van avançar primer, però Alex del Barco va fer la igualada quan el Futsal jugava amb un home més després que un jugador local fos expulsat amb vermella directa. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa els locals van estar més encertats i es va posar 3 a 1 a dalt en el marcador. Els mataronins van reaccionar, però no va ser fins a manca de dos minuts pel final, i amb l’equip vermell jugant de cinc, que Oriol López va fer el 3 a 2. Els mataronins encara tenien temps de capgirar la situació, però tot i que van tenir tres ocasions molt clares per marcar, el gol de l’empat no va arribar i els locals van fer el 4 a 2 definitiu restant 30 segons.

Els mataronins són desens amb 9 punts i aquesta setmana rebran la visita del Cerdanyola del Vallès, un rival directe  que té els mateixos punts que els mataronins.

Pallejà 4 - 2 Futsal Aliança Mataró