Empat agredolç per al Futsal Aliança Mataró

Els mataronins veuen com se'ls hi escapa la victòria als últims segons al derbi maresmenc

Futbol Sala Futsal - Canet

El Futsal Aliança Mataró va empatar a la pista del Canet a dos gols en un partit que no es va ressoldre fins als darrers segons de partit. Els mataronins, que després de dos partits disputats a 2a B continuen invictes, van marxar de Canet amb un mal sabor de boca, ja que quan semblava que tenien el triomf encarrilat amb 0 a 2, els locals van empatar en els últims instants, concretament van aconseguir el 2 a 2 definitiu a manca de 9 segons pel final.

El derbi maresmenc entre el Futsal Aliança Mataró i el Canet sempre aixeca passions, i d'aquesta manera el Pavelló Municipal de Canet es va omplir de gom a gom per veure el millor partit de futbol sala que es pot veure a la comarca del Maresme.

El conjunt mataroní no va notar l'ambient hostil de la grada i durant la primera part va portar el pes del partit, davant un Canet que esperava al darrera per robar i sortir al contraatac. A manca de 5 minuts pel descans Alex del Barco va fer el 0-1 al transformar un llançament de 10 metres i amb aquest resultat es va arribar la descans.

A la represa la igualtat va ser màxima i els dos equips van gaudir d'ocasions per fer gol, però no va ser fins al minut 11' de la segona part que Azhar Chiheb va fer el 0 a 2 després de driblar al porter local i marcar a plaer. Amb aquest resultat el matx es va escalfar i Llibert Canal després de caure en el parany del porter local va veure la targeta vermella directa, els mataronins van jugar dos minuts amb un home menys, però van resistir i el marcador no es va moure.

Restant quatre minuts pel final el Canet jugant de cinc va aconseguuir l'1 a 2 en una jugada afortunada. L'emoció fins al final estava servida, i en el darrer minut el Futsal Mataró va disposar d'un xut de camp a camp sense porter que hauria pogut ser l' 1 a 3, però la pilota no va entrar. Per contra a manca de 9 segons pel final el Canet va aprofitar l'única badada vermella defensant el joc de cinc per fer el definitiu 2 a 2 i fer embogir a la grada local.

Al final repartiment de punts que no canvia la dinàmica dels dos equips, el Futsal continua invicte i es troba a la zona trànquil·la de la classificació, mentre que el Canet suma el seu primer punt que no el treu de la zona baixa de la taula.

Canet 2 - 2 Futsal Aliança Mataró

Futsal Aliança Mataró: Issac Fernández, Alex del Barco (1), Carlos Villarin, Pol Tolrà, Cristian Villarín, Azhar Chiheb (1), Llibert Canal, Eric Izquierdo, Mahamadu Ceesay, Amar Ceesay, Pol Novo