El Futsal Aliança Mataró supera amb nota l’examen de Lliçà

Els mataronins superen el tercer classificat amb un gran partit

Cinquena victòria consecutiva del sènior A del Futsal Aliança Mataró que ho ha guanyat tot des de l’arribada d’Albert Sabaté a la banqueta. A més, aquesta setmana l’equip mataroní, que continua colíder de la categoria, empatat a punts amb el Canet, va guanyar 3 a 4 a la pista del Lliçà d’Amunt, el tercer equip involucrat en la lluita pel títol de lliga i l’ascens a 2a B. Precisament aquest va ser el resultat que es va donar a la primera volta del campionat quan els vallesans van guanyar a Mataró, per tant en cas d’empat a punts a final de temporada entre aquests dos equips el gol average general seria el que decidiria.

El matx va començar amb els dos equips intentant tenir la possessió de la pilota i generant ocasions de gol, fins que al minut 6’ de joc Miki Rodríguez va fer el 0-1. Quatre minuts més tard el Lliçà va empatar el partit gràcies a la transformació d’un tir lliure directe. L’Aliança no es va venir avall i tres minuts més tard Álex Medina va fer l’1 a 2 després d’una bona assistència d’Oriol López. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Un gol important només començar la segona part

Només començar la segona part Oriol López va fer l’1 a 3 al culminar una jugada d’estratègia. Però poc després, i també a pilota parada, els locals van retallar diferències. Quan pitjor ho estava passant el conjunt vermell, Álex Medina, que ja havia tingut una acció similar segons abans, no va perdonar i va perforar la porteria local fent el 2 a 4. Quan faltaven cinc minuts pel final, els locals van sortir a jugar amb porter jugador i tres minuts més tard feien el 3 a 4 fent embogir la grada local i posant l’ai al cor als seguidors mataronins. En els darrers dos minuts els dos equips van gaudir de dues ocasions per haver marcat, però la sort no els va acompanyar i el marcador ja no es va moure més.

Després d’aquesta jornada Canet i Mataró continuen encapçalant la classificació amb 43 punts seguits del Lliçà que continua tercer a quatre punts dels dos líders. Però aquesta classificació canviarà aquest dijous a la nit quan Canet i Lliçà disputin el matx que tenen pendent i on el Lliçà està obligat a guanyar si no es vol despenjar de la lluita pel primer lloc. Recordar que aquest cap de setmana no hi ha competició, i que el pròxim partit dels mataronins serà el diumenge 5 de març quan rebi la visita del Canet, en un partit que pot valer mitja lliga.

Lliçà D'Amunt 3 - 4 Futsal Aliança Mataro