El Futsal Aliança guanya i és líder de 3a Divisió

Va derrotar el Vacarisses que era el líder anterior per 6-2

El primer equip del Futsal Aliança Mataró va superar per 6-2 el Vacarisses, que era el líder per golaverage després de la primera jornada, i s'ha fet amb el primer lloc de la classificació.

El partit va tenir, especialment a la primera part, un únic dominador, i és que al descans l’Aliança ja guanyava per 4-0. Carlos Villarin va inaugurar el marcador als 3', superant la sortida del porter amb un toc de molta qualitat. Uns minuts més tard, en una jugada d’estratègia, Sevi va fer el 2-0. Després d'una triangulació Pol Novo va fer el 3-0, i just abans del descans, Èric Izquierdo va col·locar el 4-0.

Futsal Mataró - Vacarisses

A la represa, després d’uns minuts d’incertesa, els visitants, en un àgil contracop, situaven el 4-1 en el marcador quan restaven encara dotze minuts pel final. Els mataronins, però, van mantenir la calma i van tornar a trobar els espais a una defensa cada cop més oberta i Àlex va sentenciar amb el 5-1, resultat amb què els visitants van optar pel porter – jugador. Les ocasions es van anar repetint per als locals, fins que Oriol López va posar el 6-1 en el marcador. El segon gol del Vacarisses ja quasi va ser una anècdota.

Van jugar pel Futsal Aliança: Amar Ceesay, Paquito Parés, Cristian Villarín, Carlos Villarín, Marc Caballeria, Cristian Sevilla, Oriol López, Pol Novo, Eric Izquierdo, Marcel Catà, Alejandro Medina, Miki Rodríguez.

Al matx no va anar convocat Abdyck, encara amb la lesió que el manté apartat. Xavi Cano va deixar l’equip al llarg de la setmana després d’una temporada vinculat al club.

Durant el matx l’equip va patir la possible baixa d’Èric Izquierdo, que va caure lesionat del genoll. Miki, que no s’havia entrenat pràcticament al llarg de la setmana, no va forçar i va veure el partit des de la banqueta.

La setmana entrant els nois de Jacob Bustamante jugaran a la pista del Sant Joan de Vilassar, el dissabte a les 19:00h al Pavelló Municipal d’Esports Paco Martin.

El Juvenil Nacional continua amb la ratxa de victòries

Quart partit de lliga i quarta victòria consecutiva del Juvenil Nacional del Futsal Inlingua Mataró que aquesta setmana va derrotar 0-5 al Jesús Maria. Els mataronins juntament amb el vigent campió de lliga, el FC Barcelona, són els dos únics equips que fins ara ho han guanyat tot. Aquesta setmana l’equip rep la visita del Salou, dissabte a les 16 hores.

ALTRES RESULTATS.- Cadet A: CN Caldes - Futsal Gestoria Luis 4-6; Infantil A: Futsal Sistelabel Mataró - Natació Sabadell 2-2.