El cadet femení del Futsal Mataró participa al Campionat d'Espanya

Les mataronines van quedar enquadrades al grup més difícil

Mataró Futsal Cadet Femení

El passat cap de setmana el cadet femení de l’entitat mataronina va participar al Campionat d’Espanya de la categoria celebrat a Móstoles. Les nostres van quedar enquadradres en el grup més fort del torneig juntament amb l’equip gallec del Poio Pescamar que acabaria proclamant-se campió, el Joventut d’Elx de València i el Futsal Alcantarilla de Múrcia.

En el primer partit davant el conjunt gallec del Poio Joana Querol va avançar al conjunt mataroní, però abans del descans les gallegues van capgirar el marcador. A la segona part el Poio va fer valer la seva millor condició física i la major possesió de la pilota per superar a les vermelles per un resultat final de 5-1.

En el segon partit davant l’Elx, Irene Garcia de falta va avançar al conjunt mataroní, i fins el minut 15’ de la segona part les ilicitanes no van aconseguir l’empat. En el tram final de partit l’Elx es va posar 3 a 1 a dalt, a partir d’aquí el Futsal Mataró va sortir a jugar de cinc i un altre cop Irene Garcia va tornar a marcar fent el 3-2. Ja en la darrera jugada del partit el conjunt mataroní va tenir l’empat, però la portera rival ho va evitar.

En el darrer partit de la fase prèvia sense opcions de classificació, les mataronines no van poder fer res davant el potencial del Futsal Alcantarilla de Múrcia i van cedir per un contundent 7-0. Destacar que l'equip va anar a disputar el torneig amb 4 jugadores infantils  del Femení Base de Divisió d’Honor (3r classificat lliga), 1 cadet del Juvenil Cadet de Divisió d’Honor (campiona de lliga) i 4 jugadores del juvenil cadet femení de 1ª Catalana (tercer classificat).

PLANTILLA: Sara Ibañez López, Alessandra Picco i Perelló, Queralt Martí i Clavell, Joana Querol Carbonell, Sofia Morante De la Rubia, Patrícia Barrera García, Ona Manrique i Vila, Sara Carbonell i Julià, Irene Garcia Morgado (capitana), Laura Borges Caba. David Rivera i Mora (etrenador), Dani Baño Rodríguez (delegat), Xavier Martínez "Tinez" (Fisio)