El benjamí del Futsal Aliança campió de Copa Catalunya

El Cadet A, per la seva part, acaba subcampió de la Copa Catalunya

Futsal Copa Benjamí

Diumenge passat el Benjamí del Futsal Mataró es va proclamar campió de Copa Cataunya després de superar a la final el Catgas Santa Coloma 3-2. El partit va començar molt bé per als interessos mataronins, ja que als pocs minuts d'iniciar-se la final Roger Abril va avançar els mataronins. Poc va durar l'alegria mataronina perquè pocs minuts després en una jugada afortunada els de Santa Coloma van aconseguir l'empat.

Aquest gol va trastocar els plans del Futsal Mataró que abans d'arribar al descans va encaixar l'1 a 2, resultat amb el que s'arribaria a la mitja part.

A la represa els vermells van sortir a per l'empat i al cap de pocs minuts Raul Rosco va fer la igualada. A partir d’aquí els mataronins van posar setge a la porteria rival, però la manca d’encert i la poca fortuna van evitar que arribes el gol de la victòria. Ja en els darrers minuts de joc quan s'emblava que el temps reglamentari acabaria amb empat, Roger Abril va aconseguir el gol de la victòria i va fer embogir la grada vermella que omplia el Pavelló Municipal de Martorell.

Aquesta és la segona Copa Catalunya Benjamí i la cinquena de la història que guanya el club, el primer títol en categoria benjamí va ser ara fa 10 anys i justament en aquell equip hi jugava Raul Pulido, un dels tècnics de l'actual benjamí del club.

PLANTILLA: Pol Cuní, Ismael Ramos, Roger Abril, Raul Rosco, Joel Miñano, Alex Gil, Alex Garcia, Arnau Alonso,  Jan Soler, Joan Casanova, Marti Gomez i Pol la Torre.
COS TÈCNIC: Raul Pulido, Dani Baño i Juan Toffalo.

El Cadet A subcampió de Copa Catalunya

El cadet A del Futsal Xarcurteria Juanjo no va poder revalidar el títol de campió cadet de Copa Catalunya del 2015. Els mataronins que han fet una magnífica competició del K.O. no van mostrar la seva millor versió i van perdre a la final disputada a Martorell 7-2 davant Les Corts.

Cadet Futsal Subcampió

El conjunt mataroní sempre va anar a remolc i a la primera part es va veure superat per l’equip verd que va marxar al descans guanyant 3-0. A la segona part els vermells ho van intentar fins al final, però un cop es van acostar en el marcador, els barcelonins van respondre rápidament amb gols. Ja en els darrers minuts amb els vermells llançats a l’atac els verds van aconseguir una victòria més àmplia que tampoc fa justícia al que es va veure a la pista.

PLANTILLA: Mateu Batista, Raul Borrallo, Marc Campàs, Quim Corbera, Victor Galera, Adrià Lara, Alvaro Lopez, Gerard Mas, David Peña, Marc Viñals, Carles Luis, Marc Rus.
COS TÈCNIC: Albert Sabaté (entrenador) i Aniol Saiz (segon entrenador).