Cap de setmana gran del Futsal Mataró

El sènior femení i el juvenil femení campions de lliga

futsal campio

El passat cap de setmana fou tot un èxit per a la part femenina del Futsal Mataró, i és que el juvenil femení i el sènior femení del club es van proclamar campions de lliga. El juvenil va fer bons els pronòstics i va guanyar 1-12 al camp del cuer de la categoria, el Club Alpes de Barcelona. Mentre que el sènior va aconseguir el títol de lliga sense jugar, ja que dissabte el segon classificat va perdre i les mataronines matemàticament es van proclamar campiones, tot i això l'endemà no van afluixar i van celebrar el títol de lliga guanyant 1-11 a la pista del Racing Pineda.

Després de dos anys quedant subcampiones de lliga, a la tercera ha estat la vençuda i el juvenil del Futsal Construccions 9 Team Mataró s'ha proclamat campió de la Divisió d'Honor Juvenil Cadet Femenina, títol que dóna accés a jugar el Campionat d'Espanya de clubs que segurament es celebrarà el primer cap de setmana de juliol. Després de 23 jornades de lliga el conjunt mataroní només ha cedit una derrota i un empat i és l'equip més golejador de la categoria i el menys golejat. Nou èxit d'una generació de jugadores que en categoria Femení Base ja es van proclamar campiones de lliga i subcampiones d'Espanya. Ara, el pròxim cap de setmana, tancaran la competició rebent a casa la visita del CN Caldes.

PLANTILLA: Gloria Salido, Meritxell Ribas, Maria Espinar, Maria Rius, Anna Munné, Irene Garcia, Cristina Vázquez, i Marta Collado. Cos tècnic: David Rivera i Jordi Pitarch.

El sénior femení de l'Aliança també es proclama campió

El sènior femení del Futsal Aliança, equip que es nodreix de moltes jugadores del juvenil, ja fa un parell de setmanes va assolir l'ascens a Primera Catalana, però aquesta setmana va arrodonir la temporada emportant-se el títol de lliga. Després de 25 jornades de lliga les mataronines no han perdut cap partit i només han cedit dos empats.

PLANTILLA: Júlia Batlle, Nina Busqué, Marta Cuquet, Núria Nadal, Mar Montserrat, Meritxell Ribas, Maria Espinar, Maria Rius, Anna Munné, Irene Garcia, Cristina Vázquez, i Marta Collado. Cos tècnic: Paquito Parés i Jordi Pitarch.