El Futsal Aliança Mataró es retroba amb la victòria

Aconsegueixen tres punts que els mantenen a la quarta plaça

Futsal

El primer equip del Futsal Aliança Mataró es va retrobar amb la victòria guanyant el derbi (4-2) davant l’Arenys de Munt. Després de dues derrotes i un empat, els mataronins no van cedir davant d’un intens Arenys, que lluita per mantenir la categoria.

Un mal inici de partit va fer que el conjunt visitant s’avancés 0-2 en el marcador quan s’havien jugat poc més de tres minuts. Els mataronins van reaccionar a temps i entre els minuts 7’ i 12’ de la primera meitat van donar la volta al marcador, dominant totes les facetes del joc. Pol Novo, en una acció d’estratègia, enviava la pilota a Mik perquè marqués de volea. I Carlos Villarin, novament d’estratègia feia l’empat a 2 gols després d’una precisa assistència de Raul Pulido. Un minut més tard, Sevi, en una acció espectacular per banda deixava enrere um rival d’esperó i amb l’esquerra feia El 3-2 amb El que s’arribaria al descans.

A la segona part costaria molt més a tots dos equips trobar porteria. L’Arenys no generava i els mataronins, amb l’habitual problema de cara a porta, perdonaven diverses ocasions. Carlos Villarin a manca de cinc minuts pel final sentenciava el matx fent el definitiu 4-2 quan els visitants ja jugaven amb porter jugador.

Aquesta setmana, l'Aliança jugarà dissabte a les 18 hores a la pista del Lliçà, cinquè classificat amb 45 punts, tres menys que els mataronins que són quarts amb 48.