El Futsal Aliança guanya amb autoritat el derbi maresmenc

Els mataronins superen 10-4 el Premià de Mar i acaben amb la mala ratxa de resultats

Futsal1

Després d’estar sis jornades sense guanyar, el Futsal Aliança Mataró es va retrobar amb el camí de la victòria després de guanyar 10-4 el derbi maresmenc davant el Cover Premià de Mar, un conjunt que la temporada passada militava a Segona B. Després d’aquest triomf l’equip entrenat per Gerard Artigas escala un lloc a la classificació i puja fins a la quarta plaça i es troba a dos punts del tercer classificat i a set del segon.

Els visitants van colpejar primer i es van avançar en el marcador, però poc després el capità mataroní Abdyc Gómez va fer l’empat. La igualada va donar ales a l’equip local que abans del descans ja havia capgirat el marcador. A la represa Marc Caballeria va fer el 4-1, els premianencs van respondre amb el 4-2, però l’equip mataroní no va afluixar i amb una gran efectivitat de cara a porteria es va posar 6 a 2 a dalt. Els visitants es van acostar en el marcador amb el 7-4, però en els darrers minuts de joc l’Aliança Mataró va donar el cop de gràcia al seu rival quan van posar el definitiu 10-4 en el marcador.

Aquesta setmana hi ha descans i l’equip vermell no competirà fins al cap de setmana del 19 i 20 de març quan visiti la complicada pista del Penya Johan de Santa Coloma de Gramenet.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ – COVER PREMIÀ DE MAR 10-4

FUTSAL: Paquito Pares, Cristian Sevilla, Carlos Villarin (2), Abdyck Gómez (2), Cristian Sevilla (1), Marc Caballeria, Eric Izquierdo (1), Miki Rodríguez (3), Marcel Catà, Raul Pulido.